We liepen een rondje door de stad, hand in hand. We wonen niet samen en waren dus voor de wet strafbaar. We hoorden fanfare muziek en werden er als magneten naar toe getrokken. Een feestje? In een gezellig buurtje gaven vier muzikanten een show van hun beste kunnen voor een jarige job. Een verjaardagsfeestje op straat! We dansten even mee met de aanwezigen en genoten van de goede onderlinge sfeer. Totdat we ons realiseerden dat we alweer strafbaar waren, want ‘samenscholing’ mag niet. Een beetje onthutst liepen we door naar het stadscentrum en daar gaven we elkaar een hemelse kus onder de prachtige feestverlichting. Alweer in overtreding, zoenen zonder mondkapje! ? En dat terwijl virussen net zo makkelijk door de mondkapjes vliegen als door de mazen in de grondwet .

Dit alles is natuurlijk een prima scenario voor mensen die zich veilig willen voelen en bereid zijn hun vrijheid op te offeren. Of het slim is? President Abraham Lincoln sprak de legendarische woorden: “een ieder die bereid is zijn vrijheid op te offeren voor veiligheid, verliest beide”.  Natuurlijk bepaalt ieder voor zich het waarheidsgehalte van deze woorden.

Maar mensen, wat is het ook een geweldige tijd! Herinneren jullie nog de ophef over het einde van de Maya Kalender in 2012. Velen dachten dat het einde van de wereld was gekomen. Want zo was het voorspelt door de Mayas. En hun voorspellingen kwamen nogal eens uit. Toen er uiteindelijk niets gebeurde waren we weer een illusie rijker. Maar let op. Het einde van de Maya Kalender was gebaseerd op de middeleeuwse Juliaanse Kalender. Vanaf ongeveer 1500 n.C zijn we gaan tellen met de Gregoriaanse Kalender, inclusief schrikkeljaren. Het verschil komt uit op precies 8 jaren bijtelling.

Dus niet 2012, maar 21 december 2020 eindigt de Kalender van de Maya’s. Op precies dezelfde datum liet de hemel een Conjunctie zien. Een naast elkaar staan van de planeten Jupiter en Saturnus, als een hemelse kus! De energie die daarmee gepaard gaat werkt als een soort Portaal, een enorme Vortex van oneindige energie. Natuurlijk is dit voor de een geweldig interessant en voor de ander hokus pokus. Het gaat evenwel niet buiten ons om. We worden momenteel enorm uitgedaagd onze diepste angsten onder ogen te zien. En dan heb ik het over diep sluimerende angsten, zoals Corona dit bij velen oproept. Het is bijzonder om te zien hoe een relatief onschuldig virus dit voor elkaar krijgt. Want slechts 0,05% van de mensen onder de 70 jaar en 0,23% boven de 70 jaar overlijdt aan deze griepvariant. En 98% van de mensen ervaart er niets of nauwelijks iets van. En toch ontkomt niemand aan de impact ervan.

Maandag 21 december 2020 komt de Bewustzijnsschool Amsterdam met een meditatie om samen in te kunnen tunen op deze nieuwe energie. Een nieuwe wereldorde, waar menig wereldleider over heeft  gesproken. Laat het dan beter een wereldorde van vrede en eenheid zijn, voorbij de dualiteit, waar we nu nog in leven. Machthebbers zijn altijd bang hun macht en weelde te verliezen, ook al lijkt daar geen sprake van. En ze halen het onderste uit de kan. Waarom mogen we ons niet meer verbinden om te dansen en te zoenen, te daten. Waarom moeten gezellige plaatsen als restaurant en café sluiten, tot ze failliet gaan?  Zeker nu, met de enorme ontwikkeling van Artificial Intelligence is het goed om je toch even achter de oren te krabben.

Gelukkig is het tij al aan het keren, ook al is dat nog niet zichtbaar. Grootse veranderingen vinden plaats in velen van ons. We gaan, via het doorzien van onze eigen angsten, terug naar een diep vertrouwen, in onszelf, in het universum. Want bedenk eens hoe we van liefde naar een gevoel van haat (boosheid, jalouzie)  kunnen komen. Is dat niet via angst? En als we dan het ziekmakende gevoel van haat in ons hebben… Hoe kunnen we dan weer gezond en liefdevol worden. Inderdaad, via de tegenpool te activeren. En dat is vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en ook vertrouwen in hulp van buitenaf. Vandaar de focus op 21 december 2020 en de oneindig krachtige energie van het universum. Voor wie het wil weten.

Wat beteken jij voor de wereld? Waar haal je de moed vandaan om dat te gaan doen wat jou diepste passie opwekt. Tune in op een nieuwe wereldorde van vrede en eenheid. Dan versnellen we samen met vele anderen dit mooie proces vanuit de dualiteit van de huidige wereld. Op naar een betere matrix, ofwel de zogeheten 5de dimensie, waar we ongekende vrijheid en levensvreugde mogen gaan ervaren.                                                                                    

Auteur H.J. van den Bosch, d.d. 10 -12 – 2020                      

Categories: Uncategorized